jonnyboy
FOTO: Matti Bernitz.

Jon Martin Henriksen programleder for ny United-podkast!

Publisert Sist oppdatert

Endelig kan vi slippe den berømte katta ut av sekken: Supporterklubbens nye podkast «United.no» har premiere mandag 13. mars.

Programleder for podkasten blir VGTV-profil og «Kompani Lauritzen»-aktuelle Jon Martin Henriksen.

– Jon Martin viste i Kompani Lauritzen at han har en del å gå på når det gjelder baklengsstup, men hvis det er en ting han virkelig kan så er det å være programleder. Han er en drømmesignering for oss, sier ansvarlig redaktør Dag Langerød.

Supporterklubbens nye podkastkonsept vil ha fast innspilling på mandager og handler naturligvis om Manchester United. I tillegg til nevnte Henriksen vil United.no-journalistene Eivind B. Holth og Fredrik N. Filtvedt være i panelet. Sporadisk vil podkasten også ha med seg gjester.

– Jeg gleder meg veldig og tror vi skal lage en god og interessant podkast. Eivind og Fredrik kan være analytiske tørrpinner, så skal jeg forsøke å få opp temperaturen i gutta litt, sier Jon Martin Henriksen.

335061542_1647017562423327_7055889139977273844_n
BLIR PROGRAMLEDER: Jon Martin Henriksen har vært redaktør i united.no tidligere og er programleder i VGTV-suksessen «Spårtsklubben». Nå er han aktuell i «Kompani Lauritzen» på TV 2.

– Vi skal være gode på fag, analyse, nyheter, rykter og alt annet vi brenner for og mener er interessant. Vi har som mål både å være først og best, men er også opptatt av at det skal være lave skuldre, humor og godt humør.

– Alle tre har i tillegg dekket Manchester United som journalister i en årrekke og har garantert mange gode historier på lager. Vi gleder oss veldig til å komme i gang, forteller Holth og Filtvedt.

Podkasten vil være tilgjengelig på alle plattformer.

podcast-cover-1080px
«UNITED.NO»: Supporterklubbens nye podkast.

 

Powered by Labrador CMS