MITT MØTE MED: Jon Macken

Har du spist middag med en tidligere United-spiller? Det har Anders Kure.

Publisert Sist oppdatert

United.no ønsker å høre mer fra dere supportere.

Vi vet at mange av dere har herlige historier – og ofte også bilder – av møter med både United-spillere og managere – fra gamle tider og nyere tider. Vi ønsker å høre om det, og tror dette vil være godt lesestoff for alle United-fans.

Derfor håper vi at du kan sende oss et bilde av ditt møte med en United-personlighet, og også fortelle hvordan det var.

Du kan sende mail til [email protected] for å bidra med din historie.

Med Jon Macken i Tyrkia

Av: Anders Kure

Hei.

For et par år siden var jeg i England med en kompis for å møte faren hans. Da kompisen min og faren var i Tyrkia møtte de Jon Macken, de ble ganske gode venner og når kompisen min og jeg dro over til England så dro vi ut og spiste med Jon Macken og familien hans. Jon var helt normal i oppførselen sin, han var veldig rolig og veldig komfortabel å omgås med, han var også veldig hyggelig.

Han var jo ikke så lenge i United men det har ikke å mye å si. Det er ikke så mange som kan si at de har spist middag med en gammel Manchester United spiller.

Jeg har dessverre ikke noe bilde med han.

Mvh Anders Kure

 

Til info: Jon Macken er født og oppvokst i Manchester og begynte sin United-karrière i  1995 – 18 år gammel. Macken fikk imidlertid aldri spilletid i United, og han fortsatte derfor karrièren i Preston, hvor han scoret 63 mål på 189 kamper.

Deretter ble han hentet av Manchester City, hvor han scoret syv mål på 51 kamper. Macken har også vært innom Crystal Palace, Ipswich Town, Derby County, Barnsley, Walsall og Northwich Victoria før han la skoene på hylla etter kort tid i Stockport County.

Powered by Labrador CMS