– Rio kommer tilbake!

John Terry er sikker på at Rio Ferdinand ikke har spilt sin siste landskamp for England.

Publisert Sist oppdatert

Fire United-spillere ble funnet gode nok til å være med i Englands tropp til landskampen mot Montenegro fredag kveld, men Rio Ferdinand var ikke blant dem. Den tidligere England-kapteinen har slitt med skader de siste månedene, men nåværene kaptein John Terry forventer at United-stopperen er tilbake i landslagstroppen når han kommer i kampform.

– Jeg er 100% sikker på at Rio kan komme tilbake. Han har slitt med skader, men når han er i kampform er han fortsatt en av verdens beste forsvarsspillere, sier Terry ifølge Teamtalk.

Ferdinand opplever den samme tvilen som var rundt Frank Lampard, mener Terry. Lampard mistet plassen sin på landslaget og i Chelsea, og mange trodde han var ferdig på det aller øverste nivået. Men midtbanespilleren har kjempet seg tilbake, og scoret blant annet hat-trick mot Bolton i helga.

– Folk avskrev Lampard og de gjør det samme med Ferdinand nå, men man kan ikke avskrive spillere i verdensklasse. Han spiller fortsatt for en av de beste klubbene i verden, og jeg er sikker på at han vil spille for England igjen også, sier Chelsea-midtstopperen.

Ferdinand har spilt fire ligakamper denne sesongen, hvorav tre fra start.

Powered by Labrador CMS