– Bryr meg ikke

Rio Ferdinand forteller at han ikke bryr seg om John Terry spiller eller ikke under søndagens toppoppgjør.

Publisert Sist oppdatert
United-stopperen har så langt ikke kommentert rasismesaken som angår hans bror Anton, og John Terry. Fredag ble det klart at Terry ikke lenger blir å se som Englands kaptein.
Chelsea-spilleren benekter anklagene om at han skal ha kommet med rasistiske tilrop rettet mot Anton Ferdinand under en kamp mellom Chelsea og QPR i fjor. Saken mot Terry vil bli holdt i juli, etter EM 2012.

– Er der alltid for familien

Storebror Ferdinand innrømmer overfor Skysports at det har vært frustrerende å se Anton være et offer for smålige mennesker, med tanke på at lillebror Ferdinand ikke har noe som helst skyld i saken. – Jeg og Anton vokste opp sammen og jeg har passet på ham siden vi var små barn. Om noe skulle skje eller skade han, kommer jeg alltid til å være der for han. – Det har vært tøft for familien. Men til syvende og sist så har ikke min bror gjort noe som helst. Det er han som er offeret, forsetter Rio. – Men han har vært nødt til å sitte der å ta i mot hån fra trangsynte mennesker, noe som har vært veldig skuffende.

– Føler seg lurt

Anklagene mot John Terry kom i oktober, bare en uke etter at rasismesaken mellom Patrice Evra og Luis Suarez ble tatt opp. Suarez endte opp med åtte kampers karantene for å ha kommet med rasistiske tilrop rettet mot Evra. I ettertid har blant annet Stan Collymore blitt hetset på Twitter. – Jeg føler nesten jeg har blitt lurt gjennom årene, sier Ferdinand til Skysports. – Se tilbake på tiden da John Barnes og de andre spilte, da ble det kastet bananer på banen osv. Jeg trodde den perioden var helt over. Men nå virker det som om den bare ble satt til side en stund, avslutter United-spilleren.
Powered by Labrador CMS