Vet hva Schalke kan

– Vi er favoritter, medgir John O’Shea, som allikevel ikke mener det er noen fare for undervurdering av morgendagens motstander.

Publisert Sist oppdatert

Schalke tapte hjemme mot Kaiserslautern i helga og ligger beskjedent plassert på tiendeplass i Bundesligaen i øyeblikket. I Champions League har de imidlertid fremstått som et helt annet lag, noe både Valencia og Inter har fått føle hittil i turneringen.

– Vi må vise dem historien vår, hvorfor vi har kommet til finaler tidligere, hvorfor vi har vunnet dem, hvorfor vi har vært i denne situasjonen mange ganger, sier O’Shea om morgendagens oppgjør, ifølge ESPN.

– Vi må forstå hvilke trusler de har, som vi er nødt til å hanskes med.

Med Real Madrid og Barcelona i den andre semifinalen er det lett å si at United var svært heldige med semifinaletrekningen, men det vil ikke poteten fra Waterford si seg enig i.

– Jeg vil ikke si vi er fornøyde med trekningen. Schalke har kommet til en Champions League-semifinale, så de er nødt til å være et bra lag. Vi er favoritter, noe som legger et ekstra press på oss, men alle lag som klarer å score så mange mål mot Inter Milan (sju på to kamper, journ.anm.) har noe ved seg, sier han.

– Vi må bruke erfaringen vår til å stilne fansen deres. Et bortemål er alltid fint, men det er ikke det viktigste. Vi vet at om vi har kontakt når vi returnerer til Old Trafford, har vi en stor sjanse.

Powered by Labrador CMS