Tilbake før skjema

John O’Shea takker Uniteds medisinske aparat for å ha kommet tilbake tidligere enn antatt, og har også en kommentar til ‘Player of the Year’-nominasjonene.

Publisert Sist oppdatert

John O’Shea pådro seg en hamstringskade i kampen mot Marseille 15. mars, og det var forventet at han måtte holde seg borte fra banen en drøy måned. I går var imidlertid den lojale iren på plass igjen i Uniteds startellever, og leverte en solid kamp på høyrebacken.

– Jeg er tilbake en uke eller to tidligere enn forventet. Jeg har jobbet hardt med fysioterapeutene, og heldigvis har de greid å få meg tilbake raskere enn antatt, sier O’Shea ifølge Sky Sports.

– Jeg var litt forsiktig idag siden jeg ikke ønsket å slå opp igjen skaden. Det var en fin kamp for å få igjen selvtilliten, og å gi manageren enda et alternativ i kampene fremover.

Uniteds forsvarskrise ser dermed ut til å være i ferd med å løse seg. Med Rafael tilbake på tirsdag, kan Fergie for første gang velge og vrake mellom alle forsvarsspillerne i førstelagstroppen til kampen mot Chelsea.

– En konstant trussel

På fredag ble listen over de nominerte til ‘PFA Player of the Year’ offentliggjort. John O’Shea forteller at han ikke forstår hvorfor Nani ikke er blant de sju nominerte til den gjeveste prisen, og skryter av vingens innsats i gårsdagens kamp.

– Jeg er veldig overrasket over det. Kanskje det at han fortsatt kan bli kåret til årets unge spiller har gjort at folk ikke har stemt på ham som årets spiller.

– Han er en konstant trussel. Forsvarere vet ikke om han skal gå til høyre eller venstre, og samspillet hans med Patrice Evra var glimrende.

Nani er imidlertid nominert til ‘PFA Young Player of the Year’ sammen med blant andre Javier Hernandez. Nemanja Vidic er som eneste United-spiller nominert til ‘PFA Player of the Year’.

Powered by Labrador CMS