«Sheasy» tvilsom til søndag

John O'Shea fikk problemer med lysken i gårsdagens Champions League-oppgjør mot Roma. Dette kan bety at iren må stå over storkampen mot Liverpool på søndag.

Publisert Sist oppdatert

Iren spilte en solid kamp på venstrebacken mot Roma igår, og viste hvilken anvendelig og solid klubbspiller han er. 26-åringen fikk skaden sin da han klarerte en ball sent i første omgang. "Sheasy" fortsatte kampen, men ble erstattet av Wes Brown 10 minutter ut i andre omgang. Skaden kan altså føre til at O'Shea ikke rekker den viktige storkampen mot Liverpool på søndag. Mannen som kom innpå og ble den store helten på Anfield ifjor, må altså muligens stå over hatoppgjøret i år.

Trolig returnerer Patrice Evra på venstrebacken til helgen, men O'Shea kan uansett være god å ha i bakhånd. Iren har spilt i omtrent samtlige posisjoner på banen, inkludert keeper, og viser gang på gang hvilken lojal "squad-player" han er. Om det skulle vise seg at O'Shea er ute er det enda et mindre alternativ for Fergie å velge mellom på tynt besatte venstreback-posisjonen.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS