Sheasie forklarer exiten

John O’Shea letter på sløret og forteller hvorfor han valgte å forlate Manchester United til fordel for Sunderland.

Publisert Sist oppdatert

Da den 30 år gamle iren fra Waterford i begynnelsen av juli skrev under på en fireårskontrakt med «De svarte kattene», avsluttet han samtidig et 13 år langt forhold til klubben som har gitt ham mer suksess enn han noensinne hadde våget å drømme om.

Fem Premier League-titler, vinner av Champions League, Klubb-VM, FA-cup og Ligacup, og nesten 400 obligatoriske kamper for Englands beste klubblag. Det er hva Josh» kan se tilbake på etter United-debuten mot Aston Villa i oktober 1999. Slett ikke verst av en spiller som av en del mennesker ble ansett som «for dårlig» til i det hele tatt å spille for de berømte rødtrøyene.

Nå avslører O’Shea nøyaktig hva det var som i sommer fikk ham til å tømme garderobeskapet på Carrington, for heller å starte et helt nytt liv på Stadium of Light. Det skjedde etter et vennlig råd fra Sir Alex Ferguson.

Manageren fortalte ham hva som lå i kortene dersom han valgte å bli på Old Trafford, og O’Shea tok hintet.

– Jeg hadde tilbrakt hele karrieren min på Old Trafford, og hele tiden sagt at manageren ville avgjøre tidspunktet for når det var på tide å dra videre, sier han til Irish Examiner.

– Nå sa han til meg at han ikke lenger kunne love meg like mange opptredener som i foregående sesonger. Samtidig hadde jeg fylt 30 år og følte behov for å spille hver eneste uke. Dermed ble valget enkelt. Alle ingrediensene falt på plass, og det føltes helt riktig å forlate Old Trafford da jeg fikk muligheten til å spille for en fantastisk klubb som Sunderland.

John O’Sheas spillerprofil

Powered by Labrador CMS