O’Shea tror på rask akklimatisering

John O'Shea tror nøye planlegging fra trener-teamets side vil føre til at jetlag ikke blir et problem frem mot den viktige bortekampen mot Stoke på Britannia Stadium 2. juledag.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld landet de ferske verdensmestrene på engelsk jord etter å ha oppholdt seg i Japan en ukes tid. Nå venter en svært viktig kamp på fredag, og O’Shea føler seg trygg på at døgnrytmen til spillerne vil gå i orden før oppgjøret.

– Jeg er sikker på at vi kommer oss på rett kjøl relativt raskt, sier han ifølge manutd.com

– Trenerne har planlagt det slik at vi ikke skal føle oss døgnville når vi kommer hjem. Ji-sung Park har også fortalt oss at det ikke er fullt så ille på hjemreisen. Vi får krysse fingrene og håpe at det stemmer, for et par av oss fikk føle det på kroppen når vi ankom Japan.

Den første måneden i det nye året er tettpakket for O’Shea og hans lagkamerater, med hele åtte kamper i løpet av 23 dager. Samtidig venter to hengekamper mot henholdsvis Fulham og Wigan, men 27-åringen ser lyst på det hele, og mener det er en mulighet for de røde djevlene til å vise hvor bestemte man er på å ta sin tredje strake ligatittel.

– Januar blir en travel måned for oss, men vi ser frem til det. FA Cupen sparkes i gang, mens semifinalen i Ligacupen også venter. Samtidig er det viktig at vi opprettholder en seiersrekke i Premier League.

– Vi har et par kamper å ta igjen, men jeg tror det vil være en god mulighet til å vise hvor bestemte vi er på å gjenerobre tittelen.

Powered by Labrador CMS