O’Shea nærmer seg

Men forsvarsspilleren vil ikke sette dato.

Publisert Sist oppdatert

John O’Shea har vært ute siden november, men begynner nå å nærme seg spill igjen. Han er veldig fornøyd med måten ting utvikler seg på, men vil ikke sette en dato på når han forventer å være i spill igjen.

«Det utvikler seg veldig fint. Jeg har løpt på vanntredemøllen, og også litt på den vanlige tredemøllen. Dette har jeg kunnet gjort uten noen tilbakeslag og styrken begynner å komme tilbake i høyrefoten. Styrken ligger nok på ca 85 %. Uavhengig av progresjonen vil jeg ikke sette en dato for når jeg returnerer. Hvis det ikke går, skaper det bare spekulasjoner.»

Sheasy har vært en fast gjest på Old Trafford i skadeperioden, og har fulgt laget fra tribuneplass. Han forteller at dette er frustrerende, og at han virkelig ser frem i mot å spille igjen.

«Jeg klør etter å komme i spill igjen. Med en gang man ser at Champions League starter opp igjen, vet man at det er den viktige avslutningen på sesongen som er i gang. Jeg har virkelig lyst til å spille, men vet at jeg ikke må gamble med å spille for tidlig. Da kan en fort få ett tilbakeslag og det vil jeg ikke ha.»

Kilde: Sportinglife

Powered by Labrador CMS