O’Shea håper på seiersrekke

Gjør som sin sjef; nekter å grave seg ned.

Publisert Sist oppdatert

Etter kampen mot Chelsea på søndag uttalte Sir Alex Ferguson at United ikke skal la seg knekke av tapet. Nå følger John O'Shea opp managerens uttalelser.

For selv om den 28 år gamle iren var nedbrutt etter å ha tapt for Chelsea og deres 1-0-scoring på kanten av regelverket, han den irske forsvarsspilleren ingen planer om å grave seg ned. Det han derimot har tenkt til å gjøre er å bruke kampen som en motivasjonsfaktor for de neste kampene, og han håper at United nå vil gå inn i en seiersrekke."Vi hater å tape fotballkamper, og vi vet at vi er nødt til opprette en rekke med gode resultater", sier 28-åringen til MUTV.

Uheldig landslagspause

Videre mener Uniteds nummer 22 at denne landslagspausen kommer på et ubeleilig tidspunkt. "Etter en sånt resultat vil man gjerne ha en ny kamp så fort som mulig, for å legge nederlaget bak seg. Men selv om tapet fortsatt svir, skal vi gjøre alt vi kan for å komme over det.

Men til tross for å ha reist fra London uten poeng i bagasjen, mener iren at United på ingen måte har grunn til å være flaue over sin egen innsats."Ikke mange bortelag dominerer på Stamford Bridge. Vi spilte bra, og skapte også en del trøbbel for Chelsea, men klarte bare ikke å vippe resultatet i vår favør", fortsetter Uniteds kanskje mest anvendelige spiller, før han legger til at United fulgte taktikken ganske bra, og også spillemessig var det beste laget.

Ikke imponert over dommertrioen

Dessverre var 1,91 meter høye O'Shea ikke like fornøyd med dommertrioens innsats. "For det første var det ikke frispark i duellen mellom Fletcher og Ashley Cole i forkant av målet. Dommerens vinkel til situasjonen og Chelsea-spillernes reaksjon skaffet dem frisparket. I tillegg brukte Drogba ulovlige midler mot Brown da ballen ble slått inn i feltet", mener han, og unnlater samtidig å nevne at den nevnte ivorianeren muligens befant seg innenfor offsidens berømte landegrenser i samme situasjon.

Powered by Labrador CMS