O’Shea fornøyd med troppen

John O'Shea føyer seg inn i rekken av spillere og utenforstående som hyller Uniteds sterke tropp. Iren er helt sikker på at dette er den sterkeste troppen på mange år.

Publisert Sist oppdatert

Den meget anvendelige 26-åringen tror United har mye sterkere sjanser i tittelkampene i år enn i fjor. Mens troppen ifjor var svært skadeskutt på tampen av sesongen, noe som sannsynligvis førte til exit i både Champions League og FA-cup, er troppen ifølge O'Shea mye fyldigere i år. "Det er en fantastisk dybde og styrke i troppen vår i år, og det er uten tvil forskjellen fra tidligere år."

"For øyeblikket sliter vi med skader på flere nøkkelspillere, men vi har flere gode unggutter i bakhånd". Og forklarer videre at han håper noen av de rutinerte som er på skadelisten snart returnerer, selv om laget klarer seg bra. Venstrebacken, midtbanespilleren eller keeperen om du vil, forteller videre om hvor viktig det er med en bred og sterk stall. "Viktigheten av å ha en bred stall er stor, og det var nok derfor sjefen punget ut så masse i sommer. Forhåpentligvis vil det bære frukter på tampen av sesongen".

Den sympatiske iren har for det meste spilt annenfiolin i årets United-mannskap, men vil helt klart være en av de viktige squad-spillerne som man får bruk for nå og da. Som beskrevet tidligere i artikkelen er han svært anvendelig, og han kan steppe inn over alt (!) på banen.

Kilde: Manchester Evening News

Powered by Labrador CMS