O’Shea forlenger?

John O’Shea røper søndag at han snart kommer til å signere en ny kontrakt med United.

Publisert Sist oppdatert

En ny kontrakt er på trappene for John O’Shea. Irens nåværende kontrakt utløper sommeren 2009. 26-åringen uttaler selv at den nye kontrakten vil binde han til klubben til etter fylte 30 år. Dette innebærer at en ny kontrakten høyst sannsynlig vil vare til enten 2011 eller 2012. Kontraktslengden og andre detaljer offentliggjøres så snart kontrakten er underskrevet av klubben og spilleren.

O’Shea selv er svært positiv til å kontraktsfeste sin klubblojalitet. ” Manageren sier jeg er en del av planene hans. Foreløpig er det kun denne sesongen og den neste som er dekket av kontrakten min. Nå er jeg imidlertid svært nær å signere en kontrakt som binder meg til United til etter fylte 30 år. Dette er noe jeg vil gjøre. Jeg ønsker å bli i klubben. Alt her er fantastisk, og dette er stedet jeg ønsker å tilbringe de kommende årene. Jeg har ALDRI vurdert andre klubber”, er spillerens egen kommentar.

Ved å signere en ny kontrakt blir O’Shea den fjerde forsvarsspilleren som på kort tid forlenger med United. Nemanja Vidic, Wes Brown og Patrice Evra har alle signert nye langtidskontrakter de siste ukene.

Kilde: Sky Sports og Sunday Mirror

Powered by Labrador CMS