Nedtur for O’Shea

Mister resten av sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson bekrefter overfor Irish Independent at han må klare seg uten sin irske forsvarskjempe for resten av inneværende sesong.

Sheasie har ikke spilt en kamp siden han ble skadet under VM-kvalifiseringskampen mellom Irland og Frankrike i midten av november. Den gang trodde man det bare dreide seg om en lårhøne, men det skulle snart vise seg at det var mye verre enn som så.

Det oppsto komplikasjoner, og for noen uker siden kom meldingen om at han trolig ikke ville være tilbake før i slutten av februar. Nå viser det seg at selv den progonosen var altfor optimistisk.

– Han har pådratt seg en virkelig stygg skade, sier Sir Alex til den irske avisen.

– Skaden er av den uvanlige typen, for i utgangspunktet er det en lårhøne. Det er bare det at vanlige lårhøner normalt bare tar tre, fire dager å lege. Problemet her er at blodansamlingen bandt seg og dannet en propp, og når slikt skjer oppstår det kalkdannelser. Dermed står man plutselig overfor en lang prosess for å løse det opp.

– Dette er et hardt slag, ikke bare for gutten selv, men også for laget, ettersom han er en så anvendelig spiller. Med tanke på alle skadene vi har hatt i forsvarsrekken kunne han ha spilt hver eneste kamp, avslutter en skuffet United-manager.

Powered by Labrador CMS