Kjempet seg tilbake

John O’Shea har gjort backplassen til sin etter å ha mistet store deler av forrige sesong med skade.

Publisert Sist oppdatert

29-åringen pådro seg en trøblete lårskade i skandalekampen mellom Irland og Frankrike i fjor. Denne sesongen har «Sheasie» startet samtlige av Manchester Uniteds kamper i Premier League.

– Jeg visste at jeg virkelig måtte gripe sjansen hvis jeg fikk den ved sesongstart. I tillegg er man nødt til å nyte hvert eneste minutt, for du vet at kampen om plassene i denne klubben er stor.

– Jeg føler ikke at det har vært vanskelig å finne formen igjen. Men en gang du kommer inn i pre-season og får kamper, blir det fort glemt at du har vært ute i en stund. Nøkkelen når du har vært skadet, spesielt i lang tid som med meg, er å spille så mye som mulig. Med en gang du får fem-seks kamper, er du raskt der du skal være, sier John O’Shea til Manchester Evening News.

Iren returnerte som innbytter da klubben røk ut av Champions League mot Bayern München.

– En viktig faktor er at jeg kom tilbake før sesongen var over i fjor. Jeg var ikke 100 prosent, men jeg var veldig nære, og deretter var det viktig at jeg holdt meg skadefri under pre-season. Det føles godt at jeg var i stand til det, jeg gjorde ikke så mye i sommer. Jeg bruker alltid tiden utenfor sesongen til å finne krefter.

Hardt arbeid

O’Shea opplevde et langt skadeavbrekk for første gang i karrieren, og han måtte tilbringe mye tid i behandlingsrommet på Carrington.

– I United legger vi ned mange timer med hardt arbeid hos fysioterapeutene, så det er virkelig tøft når du kommer tilbake fra skade. Du trenger mer hvile enn når du har spilt en hel sesong!

– Jeg gjorde litt mer i sommer enn vanlig, men jeg trengte fortsatt hvile for å bli klar. Jeg var på laget før jeg ble skadet, og jeg har klart å kjempe tilbake plassen og nå er jeg i fin form.

– Grunnen til denne klubbens suksess er at vi har en fantastisk stall, og manageren vil rotere og sette inn spillere som trenger minutter. Det samme gjelder de som har behov for hvile. Sånn har det alltid vært og vi har blitt vant til det, men det har selvfølgelig vært fint å starte kamper.

Powered by Labrador CMS