– Kan bli tidenes lag

John O'Shea tror at årets Premier League- og Champions League-triumfer kan komme til å fungere som et springbrett til enda mer suksess i årene som kommer, og at dagens United-mannskap vil stå frem som tidenes beste.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson har for lengst karakterisert sitt nåværende mannskap som det beste han har jobbet med, og John O'Shea er åpenbart enig. Den irske poteten er overbevist om at han og lagkameratene har kapasitet til å overgå alt som tidligere har blitt oppnådd av deres forgjengere, og sørge for å bli det beste Manchester United-laget verden har sett.

"Tiår for tiår har spillere dannet seg sin egen oppfatning av hvilket som er det beste laget," sier "Sheasie" til ManUtd.com. "Noen vil si 1994-utgaven, andre 99-laget, mens dagens spillere vil påstå at deres mannskap er best. Uansett, med sin alderssammensetning vil dette laget ha store sjanser til å bli det beste.

"Klubben har så mange spillere, og foran Champions League-finalen var samtlige skadefrie. Manageren spøkte sågar med at han skulle ønske vi kunne ha spilt europacupfinaler hver eneste uke.

"Egentlig skulle han ønske at det virkelig var slik, og det er også det (skadeproblemene) han føler har vært bøygen i tidligere år. Da har han gjerne måttet gå inn i sesongens avgjørende faser med samme knappe mannskap i kamp etter kamp. Denne gangen hadde han imidlertid en uthvilt gjeng til disposisjon, og belønningen kom i form av to troféer," påpeker 27-åringen fra Waterford.

Powered by Labrador CMS