Har tro på Anderson

John O’Sheas tur til å svare på spørsmål fra ManUtd.com sine lesere

Publisert Sist oppdatert

I helga svarte Wes Brown på lesernes spørsmål, og mandag kveld var det John O’Sheas tur. Her er noen av svarene iren ga:

Du har spilt i nesten alle posisjoner for United. Tror du at du kunne gjort jobben som spiss?

Haha! Jeg tror vi lar de andre guttene gjøre det. De er gode nok, men jeg kan kanskje være en nødløsning! Jeg husker en kamp mot Reading for noen sesonger siden da jeg kom inn som spiss og jeg hadde en sjanse som ble reddet. Jeg hadde elsket å score, men.

Hva føler du når fansen synger «When Johnny goes marching down the wing..»? Snakker spillerne om hverandres sanger?

Ja, vi snakker om sangene og noen har fantastiske sanger. Men det er alltid en herlig følelse å høre navnet sitt blir sunget, og av og til mimer jeg med!

Hvilket mål er din favoritt – lobben din mot Arsenal eller vinnermålet på Anfield foran The Kop?

Det må være målet foran The Kop på grunn av hvor viktig den kampen var og momentumet det ga oss. Også fordi det var mot Liverpool med noen få minutter igjen.

Har det vært noen skøyerstreker på turen til nå?

Wes Brown, Darren Fletcher, Jonny Evans, Darron Gibson og jeg gikk på gata i Chicago og Wes synes alltid at det er så mange som likner på Fletcher. Han sa «Dere vil aldri se en som likner på meg», og rett etterpå så vi en peanøttsmør-figur. (Bildet kan sees i Gemma Thompsons blogg)

Hvem er den beste spilleren du har spilt med og mot?

Med: Jeg har vært veldig heldig som har fått spilt med Roy Keane, Wayne Rooney, Ryan Giggs og Paul Scholes – jeg kunne ha fortsatt lenge. Mot: Det må være Zidane. Det var umulig å stoppe han da han spilte i Real Madrid.

Hvordan føltes det å redde forsøket til Robbie Keane i kampen mot Tottenham?

Det var fantastisk der og da. Jeg husker jeg nølte veldig med å komme ut, men så kom jeg på at jeg ikke har noe å tape så jeg spurtet ut. Jeg overrasket Robbie, og vi spøkte mye om det på landslagssamlinger etter det.

Tror du dette blir sesongen Anderson tar det siste steget og virkelig få ut potensialet sitt?

Ja, definitivt. Vi kan forvente mye mer av Ando. Han har vært uheldig og pådratt seg skader akkurat når han begynner å komme i form. Vi ser talentet hans på trening, vi kommer til å se mye mer av han.

Hele spørrerunden med O’Shea kan leses her. Der kan du lese for eksempel hvem som er forbildene hans, hvem som er best i five-a-side og hvordan det var å slå tunnell på Luis Figo.

Powered by Labrador CMS