Gleder seg til sesongstart

John O’Shea tror det blir fantastisk stemning mot Newcastle i ligåpningen.

Publisert Sist oppdatert

Etter en litt skuffende fjorårssesong er John O’Shea og resten av Manchester United i full gang med forberedelsene til den nye sesongen. O’Shea mener at skader og konsentrasjonsglipper ødela forrige sesong og de jobber nå for å unngå det når United serieåpner mot Newcaslte 16. august. Den datoen gleder iren seg til allerede:

– Jeg klarer nesten ikke å vente. Det er det alle de harde treningene i pre-season handler om – å bli klare til den nye sesongen, sier O’Shea til ManUtd.com.

– Det er kveldskamp under flomlyset så det bør bli en god atmosfære. Newcastle vil være sultne på å vise at de er tilbake så det blir ikke enkelt, men vi ser frem til det.

I enorm varme trener United i Philadelphia for å komme i form til den nye sesongen. Ofte har de to treningsøkter om dagen så det blir ikke mye tid til hvile for spillerne.

– Treningen i pre-season er veldig tøff. Den er ikke like tung som den var før, fordi den er mer individuelt tilpasset nå. En god pre-season er veldig viktig fordi den legger grunnlaget for den nye sesongen.

29-åringen har latt seg imponere av to veteraner som fortsatt leverer på øverste hylle:

– Alle har kommet tilbake i god form, men Ryan Giggs og Paul Scholes ser fortsatt skarpest ut – det er helt utrolig. De er så målbevisste og holdningen deres er fantastisk, sier han.

Powered by Labrador CMS