Følger i Browns fotspor

Også John O’Shea tar med seg flyttelasset til nordøst, bekrefter ManUtd.com i kveld.

Publisert Sist oppdatert

Etter 13 år, 393 kamper og 15 mål for Manchester United, er O’Shea tid på Old Trafford nå ved veis ende. Den anvendelige spilleren har skrevet under på en kontrakt med Sunderland, og knytter seg dermed til fire andre spillende X-Reds i nordøst – Phil Bardsley, Kireran Richardson, Fraizer Campbell og Wes Brown er allerede under Steve Bruces regime.

– John har vært en fantastisk tjener for klubben, siden han slo gjennom på førstelaget for nesten et tiår siden, forteller Sir Alex Ferguson til ManUtd.com.

– Hans anvendelighet, rolige væremåte på banen og dedikasjonen til United betyr at fansen vil huske han godt. John har vunnet mange medaljer – og han har fortjent hver og en av dem. Han illustrerer hvordan vår klubb er som et lag. Etter så mange år i tjeneste hos United, er jeg fornøyd med at John har funnet en karrieremulighet hvor han kan få det antall kamper han fortjener.

– Vi ønsker John all mulig suksess i sitt nye liv. Steve Bruce er en manager som vet hvordan man skal blande ungt og erfarent, og jeg er sikker på at han har øremerket John i en nøkkelrolle for å ta Sunderland videre etter fjoråret.

Powered by Labrador CMS