– Et nytt kapittel

John O’Shea forteller at han hadde 13 fantastiske år i United, men at tiden var inne for å skifte beite.

Publisert Sist oppdatert

I går ble både Wes Brown og O’Shea klare for Sunderland, og med det er ytterligere to spillere som har blitt fostret opp i United ferdig på Old Trafford.

– Jeg var der i 13 år, og det var 13 fantastiske år. Men dette er et nytt og spennende kapittel for meg, og forhåpentligvis får jeg det like bra i Sunderland som jeg hadde i Manchester United, sier O’Shea til SAFC TV.

– Så fort jeg hørte om klubben og menenskene her, ambisjonene og manageren, var dette det eneste stedet jeg ville gå til. Jeg måtte vente noen uker for mitt barns fødsel. Derfor virket det som om overgangen dro ut i tid, noe som ikke var tilfelle. Alt ble gjort veldig rett fram, og jeg er fornøyd med at alt er i orden nå.

Nå sikter O’Shea seg inn på å føre the Black Cats til gamle høyder.

– Jeg kommer til Sunderland etter en av deres mest suksessfulle sesonger i Premier League, og alle lags mål er alltid å gjøre det bedre enn sesongen i forveien. Det er jeg sikker på at manageren vil få inn i hodene våre i pre-season, at vi ønsker å forbedre oss fra fjorårssesongen, og jeg er sikker på at klubben og fansen vil bli fornøyde om vi klarer det.

Powered by Labrador CMS