Vil avslutte med seier

John O’Shea har ikke tenkt til å gjøre sine gamle lagkamerater noen tjenester i Premier Leagues siste serierunde.

Publisert Sist oppdatert

Iren forlot Manchester United til fordel for Sunderland før denne sesongen, etter at konkurransen om plassen ble for stor på Old Trafford. Forsvarsspilleren hadde vært på Old Trafford i hele sin profesjonelle karriere, men tiden var til slutt inne for å finne et nytt stoppested.

– Det var vanskelig, men jeg har alltid holdt hodet kaldt og vet hva som skjer i fotball. Manageren ba om et møte med meg og sa hva han tenkte om forskjellige ting, om de unge spillerne som var på vei gjennom og forskjellige signeringer. Jeg visste alltid at noe sånt kunne skje en dag, og vi tok farvel som venner, sier O’Shea til the Guardian om avgangen.

Nå gjenstår én runde av Premier League, og O’Shea tar imot sin tidligere klubb på Stadium of Light. United er avhengige av å få et bedre resultat en City på siste dag, men selv om det er et knippe X-Reds i Sunderland-stallen kommer ikke de til å gjøre United-fansen noen tjenester.

– Man ønsker først og fremst at sitt eget lag skal gjøre det bra. Det kan bli en enorm kamp for United, avhengig av hvordan City gjør det, men vi ønsker å avslutte med en seier for fansen vår og kjempe oss inn på øvre halvdel.

United hadde et åtte poengs forsprang kun for noen uker siden. Nå er imidlertid hele forspranget spist opp, og såfremt City gjør jobben hjemme mot Queens Park Rangers blir det de lyseblå som kan feire etter kampslutt. Det overrasker O’Shea.

– Man skulle ha trodd at de ville beholdt forspranget ut sesongen, på grunn av all erfaringen de har.

Roberto Mancini har gjentatte ganger uttalt at United er favoritter til å vinne ligaen, fordi de har «enkle» kamper igjen. Det han kanskje ikke tenker på er at Sunderland er det eneste laget som har tatt fire poeng mot City denne sesongen. I bortekampen på Etihad Stadium var De svarte kattene også svært nære å ta alle tre poengene, men to innslupne mål på tampen av kampen gjorde at det endte 3-3.

– Tro meg, de to gangene City har spilt mot oss denne sesongen har de visst at det ikke kom til å bli enkelt. Vi har tatt fire poeng fra dem, og det burde ha vært seks om man tenker på kampen på deres hjemmebane.

– Jeg tror han liker det psykologiske spillet, men som sjefen sa, å stille spørsmål ved Premier Leagues integritet var skuffende. Han kjemper om tittelen og kan finne på å prøve bestemte ting, men sånt trenger han ikke å gjøre.

Powered by Labrador CMS