– Hvorfor ikke slå United?

Tidligere United-potet John O’Shea er lei av hederlige tap. Nå vil han slå sine tidligere lagkamerater.

Publisert Sist oppdatert

Sunderland-kaptein John O’Shea er en del av et lag som kun har tatt ett poeng hittil denne sesongen, og klubben står i tillegg managerløs foran møtet med United. Mot Liverpool sist helg viste Sunderland en del positivt i andreomgangen, men det ble likevel ingen poeng mot scouserne for de svarte kattene fra Sunderland.

– De positive tingene betyr ingenting. Tro meg, enhver i garderoben ville foretrukket at vi hadde spilt grusomt, men vunnet 1-0. Vi må slutte med «moralske seiere» når vi har gjort det OK, eller gjort ditt eller datt. Vi må ta ansvar, holde nullen, og ta ledelsen i kamper, sier O’Shea ifølge Sunderland Echo.

– Spillerne må få hjemmepublikummet på vår side, og gi dem noe å juble for, heller enn at de må få oss i gang hele tiden. Vi gjorde det i andreomgangen mot Liverpool, men vi må gjøre det fra start.

John O’Shea spilte 393 kamper for Manchester United, og bare 30 spillere har flere kamper for United enn det. O’Shea er vant til å vinne, men det har Sunderland kun klart i ligacupen mot motstand fra nivå tre hittil denne sesongen. Nå er det på tide med en seier, mener iren.

– Jo før vi får seieren jo bedre, og hvorfor ikke mot United? Vi er fullt klar over at det blir tøft, men et sted må vi starte.

John O’Shea scoret kanskje ikke mot Liverpool sist helg, men han har gjort det før. Her er et hyggelig gjensyn med det som skjedde på overtid på Anfield 3. mars 2007:

Powered by Labrador CMS