– Fantastiske holdninger

Steve Bruce skryter av nysigneringene Wes Brown og John O’Shea, og håper at deres erfaring vil smitte over på resten av Sunderland-troppen.

Publisert Sist oppdatert

Både Wes Brown og John O’Shea ble denne sommeren, etter over ti år i United, begge klare for Sunderland. Manager Steve Bruce er strålende fornøyd med hva de to spillerne bringer med seg av rutine og holdninger.

– Er det en ting du vet spillere som har vært flere år på Old Trafford har med seg i bagasjen, så er det fantastiske holdninger, sier Bruce til Sky Sports.

– Spillere som har vært der så lenge vet hva de gjør og hvordan de skal tilnærme seg spillet.

Bruce håper nå United-duoens rutine vil smitte over på deres nye lagkamerater i nordøst.

– Man er ikke ti år i en klubb som United uten å få den mentaliteten. Spillere som Wes og O’Shea har den, og de har tatt den med seg hit.

– Hvis det hjelper oss denne sesongen er det flott. Det er – i tillegg til ferdighetene deres – grunnen til at vi hentet dem, og forhåpentligvis vil erfaringen deres smitte over på spillerne rundt dem.

Wes Brown ble lørdag kåret til banens beste i sin debut for Sunderland, da de holdt Liverpool til 1-1 på Anfield. John O’Shea spilte ikke grunnet en skade, men er aktuell igjen til helgens hjemmekamp mot Black Cats’ erkerival Newcastle på Stadium of Light.

Powered by Labrador CMS