Fergie hyller holdningen til spillerne

Fergie har endret mye på laget denne sesongen, og mener spillerne skal ha ros for måten de har taklet de mange rotasjonene på.

Publisert Sist oppdatert

Sjelden har Uniteds startoppstillinger vært like vanskelige å spå som denne sesongen. Manchester United er som kjent med fortsatt med i alle turneringer. Ligacupen er vunnet, det samme er klubb VM. I Fa-cupen venter Everton i semifinalen, mens motstander i kvartfinalen i Champions League blir trukket på fredag. I tillegg til dette er det fortsatt ti kamper igjen i ligaen. Det er med andre ord forståelig at Fergie må tak i bruk hele stallen for å ikke slite ut enkeltspillere.

«Holdningen til spillerne er fantastisk, spesielt når de blir satt ut av laget» sier Ferguson til SkySports, og påpeker at det ikke finnes noe surmuling i United-leiren. Flere ganger denne sesongen har Ferguson måtte sette ut spillere som har levert spill av høy klasse. Skotten innrømmer at han ikke liker dette «jeg liker ikke å fortelle en spiller som har gjort en kanonkamp at han ikke skal spille neste kamp, men det hjelper når spillerne forstår dette selv».

67-åringen benytter også anledningen til å hylle John O´Shea. «Jeg føler meg velsignet over at vi har spillere som O´Shea, som alltid er klar til å steppe inn. Det er fantastisk å ha så anvendelige spillere som han, og det er nok også en av styrkene våre i sesonginnspurten».

Powered by Labrador CMS