Rooney tilbake onsdag

Sir Alex Ferguson bekrefter at Wayne Rooney er klar til onsdagens kamp mot Newcastle. John O’Shea er imidlertid usikker etter søndagens finale.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney stod pent pyntet og dresskledd på sidelinjen under søndagens Carling Cup-finale mot Tottenham. Årsaken til dette var ikke bare Sir Alex’ ungdomspolitikk, men at Rooney har slitt med et virus den siste uka.

Rooney har imidlertid trent for fullt både mandag og tirsdag, og er klar til onsdagens borteoppgjør mot Newcastle. Ferguson bekrefter at Rooney er med i troppen som reiser nordover onsdag formiddag: ”Han (Rooney) er frisk. Han trente i går, han trente i dag og han er klar til i morgen”.

Flere tilbake – O’Shea tvilsom

Dimitar Berbatov, Michael Carrick, Darren Fletcher og Ji-sung Park er også tilbake i troppen til onsdagens kamp. ”Det var en veldig tung bane på søndag, overraskende tung faktisk. Du tenker at Wembley har en fantastisk gressmatte, men som alle kunne se, det var tungt og glatt og spillerne skled masse. Det krevde mye av spillerne, og mange var veldig slitne mot slutten. Vi har imidlertid flere uthvilte spillere til i morgen. Vi har Dimitar (Berbatov), Michael Carrick, Darren Fletcher, Ji-sung Park og Wayne Rooney. I tillegg kommer Anderson som ikke spilte en full kamp. Det ser med andre ord ikke så aller verst ut”.

Det største usikkerhetsmomentet i følge Ferguson er John O’Shea. ”Hælproblemet hans gjorde at han måtte ga av banen på søndag. Plagene har roet seg nå, og forhåpentlig vil nye innleggssåler hjelpe ytterligere. Han kan bli klar”.

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS