Ti mann i aksjon

Ti United-spillere var i aksjon onsdag kveld for sine respektive landslag, og det ble seirer for blant andre de britiske.

Publisert Sist oppdatert

Anderson fikk en strekkskade på trening tirsdag, og var derfor uaktuell for Brasils 3-0-seier over Peru. Dessverre er midtbanespilleren også høyst usikker for Uniteds uhyre viktige kamp mot Aston Villa.

Samtlige spillere skal garantert undersøkes når de sjekker inn på Carrington i dag og i morgen. Vi krysser fingrene for at det ikke er noe galt med Rio Ferdinand som hanglet litt før han gikk ut. I tillegg fikk John O’ Shea en smell, men det var en tilsynelatende ufarlig skade. Hele ti United-spillere var i aksjon for sine respektive landslag onsdag kveld. Det var VM-kvalifisering som sto på programmet for alle United-spillerne, bortsett fra for Nemanja Vidic.

Wayne Rooney spilte hele kampen, mens Rio Ferdinand gikk ut etter 88 minutter i Englands 2-1-seier over Ukraina på Wembley. Michael Carrick og Ben Foster var begge ubenyttede reserver.

I Belfast spilte Jonny Evans (bildet) hele oppgjøret for Nord-Irland da Slovenia ble beseiret 1-0.

Også Darren Fletcher spilte en hel match onsdag kveld. Fletchers Skottland slo gjestende Island 2-1.

I Bari spilte gjestene Irland med en mann mer i 88 minutter grunnet et rødt kort for Italias Pazzini. Utvisningen var for en albue mot John O’ Shea. Blodet strømmen fra et kutt over United-spillerens øynebryn, men han ble lappet sammen og spilte hele kampen. Darron Gibson kom inn etter 54 minutter for Irland i en kamp der irene først helt på tampen klarte å utligne til 1-1 og dermed berget ett poeng.

I Paris var Patrice Evra med hele kampen for Frankrike i 1-0-seieren over Litauen. Dert var andre gang på fem dager som Evra & Co. slo Litauen med 1-0.

I Beograd var Nemanja Vidic lagkaptein i 2. omgang for Serbia da Sverige ble slått 2-0 i privatlandskamp. Vida spilte hele oppgjøret.

I Seoul var Ji-sung Park med under hele kampen for Sør-Korea mot Nord-Korea. Park & Co. vant 1-0.

Høyt oppe i de bolivianske fjellene tapte Diego Maradons Argentina hele 1-6 for Bolivia. Det ydmykende nederlaget var Argentinas største tap på 60 år. Vår mann, Carlos Tevez, spilte de første 75 minuttene av kampen for Argentina.

Powered by Labrador CMS