Sang for norske John «Mourinho»

Se videoen da et fullstappet Sam Platts begynte å synge for norske John.

Publisert Sist oppdatert

Norske John Allan Bakke fikk litt av en opplevelse i forbindelse med 4-1-seieren over Leicester.

Før avspark, på puben Sam Platts, begynte hele puben å synge for ham, siden noen mente han liknet på Jose Mourinho.

Her er hans historie.

Tidenes tur med max uttelling

Av: John Allan Bakke

Jeg blinket ut Leicester-kampen og fikk billetter via Supporterklubben sammen med en kompis, Jarle Holberg.

Det ble tidenes tur med max uttelling!

“Det var bare å ta et steg fram, motta hyllesten og spille med.”

John Allan Bakke

Vi dro på Sam Platts før kampen. Fullt trykk som alltid selvsagt, godt vær og hele uteplassen smekk full. Faktisk så full at vi trakk oss litt i utkanten ut fra teltet og inn mot husveggen. Selv der var det så trangt at vi klatret opp på en liten mur slik at vi kom oss litt opp og hadde full oversikt over havet av syngende fans…..hvilket medførte det smått surrealistiske som nå følger:

Jeg har vært United-Supporter siden 1972 og er derfor blitt nok så grå i håret etter hvert. Så der sto vi da, litt hevet over folkehavet, med hver vår boks John Smiths og koste oss.

Etter noen minutter la vi merke til at folk pekte på oss, noen tok bilder og lo…..og vi lurte på om det kanskje ikke var helt lov å stå oppå der? Helt til en i folkehavet ropte ut, til meg i Giggs-trøye med en frakk utenpå: Jose Mourinho!

Da var det gjort, alle begynte spontant å synge Mourinho-hyllesten……..mens de pekte på oss. En fullstendig surrealistisk situasjon. Så hva gjør man, totalt uforberedt som man var? Jo da, det var bare å ta et steg fram, motta hyllesten og spille med.

Og for et trykk det er i allsangen på Sam Platts! Derfra tok det bare helt av. Noen postet det på Snapchat som la det ut på feeden «Saturday Football», og noen minutter etterpå tikket det inn meldinger fra ungene og andre som hadde sett meg (kledelig med en boks i handa) stå der og veive i Manchester! (legger ved et bilde fra Snapchat Saturday Football).

Du kan også se det på You Tube her, filmet av Busby Babes Norge.

Første gang det tok av var ca 1.20 minutt ut i videoen, men hovedsekvensen, der absolutt hele Sam Platts stemmer i og det zoomes inn på «Mourinho», kommer rundt 2.35 ut i videoen. Magisk!

Det hører forresten med til historien at da vi gikk opp sidegata til Bishops ETTER kampen satt det noen på uteserveringen der i andre etasje som tydeligvis hadde vært på Sam Platts før kampen og kjente oss igjen, så de sang oss inn der også…..det ble nesten for mye av det gode.

Powered by Labrador CMS