– Min verste dag

City-keeper Joe Hart var en slagen mann etter å ha plukket fire baller ut av eget nett på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Nederlaget gikk så hardt inn på 27-åringen at han ikke nølte med å kalle dagen en av de verste han har opplevd i hele sin fotballkarriere. Fire ganger måtte han altså ta den tunge turen inn i buret sitt etter å ha blitt overlistet av en overlegen motstander. Nå frykter han at neste års Champions League-turnering vil gå av stabelen uten Manchester City.

Fjerdeplassen som de lyseblå innehar nå, fire poeng bak United på tredje, gir som kjent ingen garantier om Champions League-spill. Det er Hart innforstått med. Derfor sier han da også at det er av største betydning at laget hans nå tar seg sammen og helst vinner de resterende seks kampene.

– De blir alle sammen uhyre viktige for oss, sa han til The Telegraph etter søndagens kamp.

– United vet tydeligvis hva de driver med

City, som ved årsskiftet delte førsteplassen på Premier League-tabellen med Chelsea, har nå tapt åtte av sine 15 kamper i 2015. De har også tapt fire bortekamper på rad. Hvem hadde satt penger på det for bare få måneder siden?

– Det ville ha vært mye lettere å vinne fotballkamper om vi bare visste hva som var galt. I noen kamper har vi spilt bra og vært uheldige, og det er ikke mange som har satt kniven mot strupen vår slik United gjorde. De vet tydeligvis hva de driver på med. Jeg hadde ikke så mye å gjøre, men de tok sine sjanser når de bød seg, sa en tydelig bekymret City-keeper.

Manchester United v Manchester City - Premier League
Joe Hart – overlistet igjen, i dette tilfellet av Juan Mata.
Powered by Labrador CMS