– United har vært en maskin

City-keeper Joe Hart mener den store avstanden i ligaen skyldes at Manchester City har slitt med å avgjøre kampene sine denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Foran Manchester-derbyet mandag kveld har United en luke på 15 poeng ned til City. Det som før sesongstart av mange ble beskrevet som en potensiell seriefinale, fremstår nå mer som en prestisjeduell om å være best i Manchester enn en duell om ligatittelen.

Joe Hart innrømmer at det er nærmest umulig for City å vinne tittelen denne sesongen, men understreker at dette City-laget på ingen måte har utspilt sin rolle – verken denne sesongen eller for fremtiden.

– Vi kjemper fortsatt i alle kamper, vi har beholdt respekten og ydmykheten og vi kommer tilbake. Vi er ikke noen døgnflue, sier Joe Hart ifølge Goal.com.

– Hvis United vinner ligaen må vi takle det. Forhåpentligvis skjer det ikke, men det ser sånn ut nå. Vi må bare kjøre på for fullt resten av sesongen og førsøke å ta så mange poeng vi kan for å sikre andreplassen.

– Jeg er egentlig ikke interessert i å skryte av United, siden det handler om oss selv. Men hvis de vinner ligaen er det bare å ta av seg hatten for dem.

Hart mener forskjellen mellom de to Manchester-lagene denne sesongen har vært at City har slitt med å avgjøre kampene, noe United har gjort i stor stil gjennom hele sesongen.

– Vi vet hvor gode vi er, og det er en stor ting om noen slår oss. Vi har ikke forsvunnet. Folk vil si at det er et stort skritt bakover om vi ikke vinner, men det stemmer ikke, sier Hart og utdyper:

– Vi har ikke greid å avgjøre kampene, og små marginer har gått mot oss – og jeg snakker ikke da om flaks og uflaks, men om måten vi har spilt på. United har vært en maskin som har avgjort kampene, det har ikke vi.

– Jeg ville ikke ha plukket noen andre spillere i verden foran lagkameratene mine. Jeg føler vi har det som trengs for å vinne enhver kamp, og det er det vi burde gjøre, mener den engelske landslagskeeperen.

Powered by Labrador CMS