– Angrer ingenting

Irske Joe Coll hevder at han ikke har noen problemer med sin beslutning om å forlate Manchester United.

Publisert Sist oppdatert
Etter to år på klubbens akademi sto den 18 år gamle keeperen i sommer overfor muligheten til å signere under som førsteårsproff. Den sjansen lot han imidlertid gå fra seg.
Det skjedde imidlertid ikke før etter nøye overveielse, noe han forklarer nærmere i et intervju med lokalavisen i hjembyen Donegal, Donegal Democrat:

– Jeg hadde en frustrerende sesong i fjor med få kamper på United-akademiet. Så etter en prat med ledelsen bestemte jeg meg for å se på hvilke alternativer jeg egentlig hadde, sier den klubbløse unge iren.

– Ettersom jeg er relativt uerfaren var det uaktuelt med utlån. Samtidig visste jeg at det blir mye ståk for unge spillere som forsøker å komme seg tilbake til Airtricity League (den irske ligaen;journ.anm.).

– Det ble også til at jeg hellet imot å signere proffkontrakt, for som proff er man alltid proff. Det kunne ført til at klubber som i utgangspunktet kunne vært interessert i meg, kanskje ville unnlate å ta kontakt. Dermed tenkte jeg som så at det trolig ville være best om jeg var min egen herre.

– Så etter å ha veid både for og imot, tok jeg til slutt beslutningen om å komme meg videre. United tar godt vare på spillerne sine, men de har så mange valgmuligheter.

Prøvespill til uken

Nå håper Coll isteden på å få sjansen i en annen klubb, hvor enn det måtte bli.

Han røper at han allerede neste onsdag vil returnere til England for «minst ett prøvespill», men sier ikke hvor. Men Coll setter heller ikke de helt store kravene, så han ser optimistisk på mulighetene.

– For å lære å bli en bedre keeper er man nødt til å spille kamper, og for meg er det det samme enten jeg spiller for Glenea United (Colls første klubb;journ.anm.) eller Manchester United, sier Joe Coll med krav på å bli trodd.

Powered by Labrador CMS