En tur full av opplevelser

Sist helg hadde Supporterklubben en ekstra post på programmet for våre 200 deltakere på fellestur til Manchester.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til selve kampen mot Tottenham, omvisning på Old Trafford, shopping og mye god mat og drikke, fikk våre reisende nemlig besøk av selveste Brian Greenhoff, midtstopperen som i seks sesonger på 70-tallet var fast innslag på Uniteds førstelag.

Boklansering

Sammen med forfatter Wayne Barton, har Brian i år skrevet sin selvbiografi, Greenhoff!, som kommer i salg denne høsten. Vi som var tilstede var da også heldige nok til å få en liten forsmak på hva den inneholder. Brian fortalte blant annet om hvordan han ble oppdaget på skolelaget sitt og senere havnet på Old Trafford som 15-åring. Vi fikk også høre om nedrykket til 2. divisjon, om veien tilbake til toppen; og, kanskje kronen på verket – FA-cupseieren mot Liverpool foran 100.000 tilskuere på Wembley i mai 1977. I det oppgjøret ble Brian forøvrig kåret til banens bestemann.

Autografer, spørsmål og svar

Den tidligere midtstopperen tok seg god tid til å skrive autografer og svare på spørsmål fra Supporterklubbens klubbsekretær, Per Harald Larsen. Brian hadde også tatt med seg cupmedaljen og mange fikk tatt bilde med den rundt halsen.

Tilbakemeldingene etter treffet var veldig gode og vi lover å holde øynene åpne etter lignende muligheter senere.

Greenhoff! vil innen kort tid bli lagt ut for salg i vår nettbutikk. Inntil da kan du lese mer om Brian Grenhoffs karriere her.

Powered by Labrador CMS