Glad og ydmyk Mame

Det var en ydmyk og takknemlig Mame Biram Diouf som møtte pressen på Aker stadion for å snakke om United-overgangen.

Publisert Sist oppdatert

Diouf var i Manchester mandag til onsdag for den obligatoriske legesjekken. Ifølge Molde-trener Kjell Jonevret krever imidlertid United at deres hovedlege også kontrollerer Diouf. Dette må imidlertid vente siden legen er med United-laget til Asia. I tillegg gjenstår som kjent arbeidstillatelsen.

Diouf innrømmer at han ble «satt ut» da agent Jim Solbakken fortalte ham nyheten om at det var Manchester United som skulle bli hans nye arbeidsgiver.

– Jeg var helt i sjokk. Fikk ikke sove den natta. Jeg var litt opprømt i starten, men det går bra nå, smiler senegaleseren.

Det var en ydmyk og glad 21-åring som united.no hilste på i Manchester mellom slagene i legesjekken. Han sa på dagens pressekonferanse at selv om han er veldig glad for å få Manchester United som neste arbeidsgiver (formelt fra 1. august), er han også fornøyd med å fortsette sesongen i Molde.

– Det kan være bra å bli i Molde litt til.

Går alt etter planen med arbeidstillatelse etc er det meningen at Mame Biram Diouf flytter til Manchester 1. januar 2010.

Fotnote: Mame Biram Diouf har trøye nummer 32 i Molde. Nummer 32 i United er ledig etter at Carlos Tevez forlot klubben.

Powered by Labrador CMS