Varme ord om Herrera og Carrick: Ji-sung Park.
Varme ord om Herrera og Carrick: Ji-sung Park.

– Føler meg beæret

Ji-sung Park fikk lørdag et gledelig gjensyn med Old Trafford som følge av sin nye rolle som klubbambassadør.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne uken annonserte ManUtd.com at Ji-sung Park vil bli presentert som ny klubbambassadør forut for søndagens hjemmekamp mot Everton. Sørkoreaneren la spillerkarrieren på hyllen tidligere i sommer, og har spilt over 200 kamper for United mellom 2005 og 2012. Park skal heretter benytte tiden sin til å kaste glans over ymse tilstelninger på vegne av Manchester United, delta på møter med sponsorer, og fremme klubbens aktiviteter både lokalt i Manchester og ellers globalt.

Den tidligere midtbanespilleren ankom Manchester lørdag, og benyttet dagen til å se seg rundt på ‘Drømmenes teater’ som tidligere var hans hjem. Park tok seg også tid til å besøke Aon Training Complex hvor han møtte sin gamle venn Albert Morgan, som tidligere var ansvarlig for blant annet klubbens utstyr.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake. Jeg ble veldig fort vant til atmosfæren i Manchester da jeg bodde her, så jeg følte meg veldig komfortabel da jeg gikk av toget i dag morges, sa Park til ManUtd.com.

Park innrømmer at han ikke forventet å returnere til United etter at han forlot klubben til fordel for Queens Park Rangers sommeren 2012.

– Jeg trodde forholdet mitt til Manchester United var over fordi det er en veldig stor klubb og jeg er bare èn av flere som har spilt for klubben. Så da jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å være klubbambassadør ble jeg veldig overrasket, og takket selvsagt ja til tilbudet. Dette er en kjempestor ære for meg.

 

Powered by Labrador CMS