Bekreftet: Ny kontrakt

Jesse Lingard blir i klubben til 2021.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United bekreftet torsdag kveld at Jesse Lingard har skrevet under på en ny kontrakt med klubben.

Kontrakten varer frem til 2021, med opsjon på ytterligere ett år.

Det betyr at 24 år gamle Lingard går inn i sine beste år som fotballspiller i United-trøya. Den nye kontrakten er trolig verdt 75.000 – 100.000 pund i uka, hvis man skal tro beløpene som er rapportert i ulike medier.

Her kan du se når alle United-spillernes kontrakter utløper.

Lingard står så langt med 70 kamper og 11 mål for United, etter å ha gått gradene i klubben helt fra han var liten. Tre av målene har også kommet på Wembley, der Lingard nå også får spilletid for det engelske A-landslaget som han er en del av.

FORNØYD LINGARD: Etter en av sine to Wembley-triumfer.

– Manchester United har alltid vært en stor del av livet mitt. Jeg har vært her siden jeg var sju år gammel, og føler på stoltheten hver gang jeg tar på meg United-trøya. Å score i to cupfinaler for barndomsklubben var spesielt stolte øyeblikk for meg og familien min, sier Lingard selv til manutd.com.

– Vi har allerede vunnet et trofé denne sesongen, og jeg ser frem til å hjelpe klubben til flere trofeer under denne fantastiske manageren. Jeg vil også takke fansen for all støtten dere gir meg.

Mourinho skryter av intelligensen og energien hans.

– Han har vært her siden han var sju år gammel, og er en intelligent spiller med mye energi og kvalitet. Dermed ligger alt til rette for en stor fremtid. Jesse er også populær i spillergruppa, og jeg er veldig glad for at han har skrevet under på en ny kontrakt.

Noen umiddelbare reaksjoner:

Powered by Labrador CMS