Bekreftet: Lingard lånes ut til West Ham

Publisert Sist oppdatert

Jesse Lingards fremtid i Manchester United har vært et mye omdiskutert tema den siste tiden, men nå får eventyret en midlertidig slutt.

Torsdag meldte et samlet pressekorps at en låneavtale med West Ham var i boks, og fredag kveld kom bekreftelsen fra klubbene.

Det har lenge vært meldt om interesse fra både West Ham og flere andre Premier League-klubber, men det er altså i London-klubben Lingard skal spille ut sesongen.

Rob Dawson fra ESPN meldte torsdag om en lånesum på cirka £1,5 millioner, pluss at West Ham skal betale hele lønnen til Lingard.

Ole Gunnar Solskjær snakket fredag om at Lingard har en fremtid i United, og kanskje har han også det, men det er også verdt å huske at Solskjær har sagt lignende ting om Chris Smalling og Alexis Sánchez tidligere, og at de endte opp med å forlate klubben permanent.

Hvis Lingard har spilt sin siste kamp for United, så vil han uansett huskes for mange mål i toppkamper, inkludert mål i ligacupfinale og en matchvinnerscoring i Uniteds første FA-cuptriumf på 12 år.

Powered by Labrador CMS