JLingz

Lingard tar farvel med West Ham

Jesse Lingard tar en følelsesladd avskjed med lagkameratene i West Ham, der han har vært utlånt hele våren.

Publisert Sist oppdatert

Sesongen er ferdig for United og så også for spilleren klubben har sendt på utlån andre steder. Blant dem er Jesse Lingard, som har tilbragt våren på London Stadium, der han har spilt for West Ham.

Det har har også gjort bra. På 16 kamper har den offensive midtbanespilleren rukket å levere ni mål og fem målgivende, tall som er helt oppe med de beste spillerne i Premier League.

Fremtiden er derimot usikker for 28-åringen, som ryktes bort fra Old Trafford.

En permanent overgang til West Ham har blitt nevnt, men det har også Tottenham-kjøp og en tur til Borussia Dortmund, for å nevne noen mulige destinasjoner.

MOyes
UNITED-HISTORIE: Disse to, begge med bakgrunn i United, har gjort sitt for å sende West Ham til Europa League denne sesongen.

Lingard har uansett tatt farvel med sine bobleblåsende lagkamerater, etter en fin vår, som endte med at David Moyes’ mannskap sikret seg spill i Europa League neste sesong.

– For en måte å avslutte sesongen på. Å nå målet vårt med denne gruppen føles fantastisk, begynner Lingard i et innlegg på sin Instagram-profil.

– Jeg føler meg så heldig som har kommet inn i slikt et gjestmildt miljø og alle med tilknytning til klubben har vist meg hvor spesiell denne klubben er.

Videre takker Lingard både manager Moyes, trenerteamet, de andre ansatte, supporterne og medspillerne.

– Å spille med en så spesiell gjeng, i tillegg til å få noen nye vennskap for livet, har vært ett av høydepunktene i min karriere.

Lingard virker selv ikke å være klar over hvor han spiller fra høsten av:

– Hva enn fremtiden bringer, vil West Ham United ha en spesiell plass i hjertet mitt.

Powered by Labrador CMS