paulsssse

– Jesse fortalte meg at spillergruppa er en katastrofe

Publisert Sist oppdatert

United leverte en bedre prestasjon enn på en god stund, men tapte likevel mot Arsenal lørdag.

Etterpå hadde de engelske ekspertene igjen sitt å si.

Det mest interessante kom egentlig fra Paul Scholes.

Han kastet på mange måter Jesse Lingard under bussen, men Lingards tilbakemelding til Scholes speiler alt det vonde united.no har hørt – og forsøkt å formidle denne sesongen.

– United-garderoben er en katastrofe. Jeg hadde en prat med Jesse Lingard her om dagen. Jeg er sikker på at Jesse ikke kommer til å ha noe imot at jeg sier det, men spillergruppa er en katastrofe, sa Scholes til DAZN.

Det er altså det samme United.no er blitt fortalt gjennom store deler av sesongen, at  nettopp det har vært Uniteds aller største problem denne sesongen.

Glem managerne, tenk på spillerne, er tilbakemeldingen fra Carrington.

– Han har så mange fornuftige tanker, men han aner ikke og ante ikke hva han gikk til, var tilbakemeldingen fra en sentral person om Rangnick bare tre uker etter at han kom inn i jobben.

Han hadde ingen tro på at dette kom til å fungere, og det var altså ikke på grunn av Rangnick selv.

United-manageren ble selv spurt om Lingards uttalelse på lørdagens pressekonferanse.

– Jeg vet ikke, dette må du spørre Jesse Lingard om. Men selvsagt, etter en kamp som denne, er det massiv skuffelse i spillergruppa. Det ser jeg på som normalt, sa tyskeren, uten å ville gå ordentlig inn på dette.

Garderobe-problemene skal handle om klikkdannelser og en ukultur der enkelte spillere i enkelte klikker skal ha snakket på én måte i pressen, men skapt usikkerhet og frykt i gruppa internt. Det skal ha blitt brukt en slags hersketeknikk. De skal bevisst ha motarbeidet manageren og managerens ønsker, også ute på treningsfeltet, foran både erfarne og unge spillerne.

United.no har flere ganger blitt fortalt at spillere ikke har ønsket å spille kamp denne sesongen.

Det er dette Erik ten Hag må ta tak i når han kommer inn, og det blir mildt sagt interessant å se hvilke av spillerne han får med seg og da også hvem han ikke får med seg og som forsvinner fra United, eller får en mindre fremtredende rolle i laget fremover.

Powered by Labrador CMS