jessedeb

– Jesse er med i planene våre

Publisert Sist oppdatert

Hva skjer med Jesse Lingard?

Han kan da ikke bli i United?

Vi må sende ham til en klubb og forsøke å få mest mulig tilbake for ham!

Meningene har vært mange om Jesse Lingard etter at han storspilte for West Ham fra februar til mai, men fredag returnerte 28-åringen til trening igjen og søndag spilte han en god 2. omgang for United mot Derby.

Han var tredje sist på 2-0-scoringen, han åpnet Derbys forsvar da han sendte Hannibal Mejbri alene med keeper og han traff tverrligger og ned med et flott skudd etter at han skar inn fra venstresiden. Et par ganger vendte han også flott opp og satte fart, bare for å bli dratt ned av Derby-spillere.

Etterpå var Ole Gunnar Solskjær fornøyd.

– Jesse har returnert her, sett bra ut og han ønsker å kjempe for plassen sin her. Han var også en av plussene i denne kampen, full av energi og spiller med selvtillit.

– Det han gjorde mot slutten av forrige sesong – det er det som er den ekte Jesse. Vi manglet også noen alternativer forrige sesong så Jesse er med i planene våre videre for øyeblikket, sa Solskjær.

– Så du forventer at han er United-spiller neste sesong?

– Ja, det gjør jeg.

United-manageren la til at Marcus Rashford nå er i tenkeboksen på hva som er best å gjøre med hans skadesituasjon.

United-manageren var fornøyd også med seieren.

United-gutta skal nå være sammen på én ukes treningsleir før neste helgs kamp mot QPR – hvor spissingen inn mot sesongstart fortsetter.

– Vi kunne kanskje se at Derby var en uke eller mer foran oss i oppkjøringen. Det tar litt tid å komme i kampmodus, men vi vant – noe som er viktig for disse (unge) gutta. Vi fikk også noen gode prestasjoner fra noen av de mer rutinerte spillerne.

– Videre så vil det bli flere minutter for de mer rutinerte spillerne og mindre for de unge, men sånn er det.

– Det viktige for oss bli jo å starte denne sesongen bedre enn vi gjorde forrige sesong. Vi kan riktignok ikke vinne ligaen i de seks-sju første kampene, men vi kan miste sjansen til å vinne ligaen i den perioden, sier Solskjær.

Powered by Labrador CMS