– Vi må ikke la oss distrahere

Lingard maner spillerne til å glemme alt oppstyret når de spiller avskjedskamp på Boleyn Ground.

Publisert Sist oppdatert

Det blir en spesiell anledning når Manchester United reiser til Boleyn Ground tirsdag kveld. Bortekampen mot West Ham blir den aller siste Premier League-kampen «Hammers» spiller på sin gamle stadion.

Med poengdeling på Emirates i går, og United-seier mot Norwich i helgen kan imidlertid ikke United la seg rive med av anledningen. Med seier i sine to gjenværende kamper kan klubben kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

– Mentalt må man forberede seg på den oppmerksomheten vi vet vil være rettet mot Upton Park i morgen, og vi vet at atmosfæren vil være fantastisk. Men vi kan ikke la noe påvirke oss den dagen, for vi har en jobb å gjøre, å hente tre poeng, sier Jesse Lingard til MUTV.

“Dette er kampene man som spiller drømmer om å spille”

Jesse Lingard

Selv om de må være profesjonelle, gleder spillerne seg til denne typen kamper.

– Dette er de kampene man som spiller drømmer om å spille, kampene med stort press. Vi er klare, og vi har trent hardt, sier han.

Gjennombruddssesong

USIKKER: Vi venter fortsatt på en skadeoppdatering på Anthony Martial og Matteo Darmian inn mot tirsdagens møte mot West Ham.
USIKKER: Vi venter fortsatt på en skadeoppdatering på Anthony Martial og Matteo Darmian inn mot tirsdagens møte mot West Ham.

Selv om Jesse Lingard ble slaktet på United.no-lesernes spillerbørs etter innsatsen mot Norwich forrige helg, har engelskmannen vist seg å bli en sentral del av Uniteds mannskap denne sesongen.

23-åringen har vært på banen i over 30 kamper under Louis van Gaals andre sesong hos de røde djevlene, og forteller at han er storfornøyd.

– Man kan godt tenke over sesongen som helhet, men vi har fortsatt tre kamper igjen å spille. Men selvfølgelig, å få over 30 kamper i min første Premier League-sesong har vært utrolig, sier han.

Lingard er aktuell til kampen mot West Ham etter å ha fått hvile de siste minuttene av kampen mot Norwich, særlig dersom skaden Anthony Martial pådro seg under oppvarmingen viser seg å være alvorligere enn antatt. Også formen til Matteo Darmian vurderes inn mot kampen.

Powered by Labrador CMS