Lingard blir ny Raiola-klient

Manchester United får nå enda mer å gjøre med den kontroversielle agenten.

Publisert Sist oppdatert

Mandag morgen kom de første spekulasjonene om at Mino Raiola holdt på å knytte til seg Manchester United-spiller Jesse Lingard.

Bare noen timer senere bekrefter SkySports det hele.

Jesse Lingard blir nå representert av Mino Raiola, en mann som etter sigende ikke er veldig populær på Old Trafford. 

Årsaken skal, ifølge Daily Mail, være at agenten ønsker å knytte seg til flere engelske spillere.  

Kommet med kritiske utspill

Den italienskfødte nederlendere som av mange omtales som en «superagent» har ikke akkurat vært «super» i uttalelsene han har hatt om Manchester United den siste tiden.

I slutten av desember gjorde Raiola et intervju med La Repubblica hvor han ordla seg noe negativt om Manchester United i en samtale om Paul Pogba – som også blir representert av agenten.

– Pogbas problem er Manchester United. Det er en klubb helt uten kontakt med virkeligheten og uten et sportslig prosjekt. Jeg ville ikke tatt med noen spillere dit nå. De hadde ødelagt Maradona, Pelé og Maldini.

VANSKELIG: Mino Raiola er trolig den mest omdiskuterte agenten på verdensbasis, og det var ingen hemmelighet at blant andre Sir Alex Ferguson hadde lite til overs for agenten.

– Det Paul trenger en en klubb og et lag som det han hadde da han kom til Juventus.

Andre spillere som representeres av agenten er tidligere United-spillere som Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mkhitaryan. 

Raiola representerer også Erling Braut Haaland, som mange forventet at skulle havne i Manchester United, og agenten har uttalt seg om overgangen som så spilleren signere for Borussia Dortmund.

Slitt en stund – på og utenfor banen

Nå skal altså Jesse Lingards interesser fremmes av Mino Raiola, og det er nok ikke bare jubel for det i korridorene på Carrington.

Lingard har slitt for Manchester United den siste tiden, og det er over et år siden sist han scoret mål eller leverte en målgivende pasning i Premier League. 

Også utenfor banen har det vært en tung stund i det siste for Lingard.

I løpet av kort tid fikk han nemlig hovedansvar med å ta seg av søsknene Jasper (14) og Daisy-Boo (11). Moren Kirsty ble nemlig såpass syk at hun ikke kunne ta seg av dem.

LINGARD: Det har ikke bare vært lett for United-produktet i det siste.

Selv har 27 år gamle Lingard allerede en ett år gammel datter, men plutselig fikk han altså også ansvaret for en 14- og 11-åring.

Les mer om Lingards vanskelige tid utenfor banen her

På pressekonferansen før kampen mot Manchester City snakket Ole Gunnar Solskjær om spilleren.

– Jesse har hatt sine oppturer og nedturer, som jeg har snakket om tidligere. Men ta kampene mot City og Tottenham – det er eksempler på hvor viktig Jesse kan være for oss i enkelte kamper, sa Solskjær på pressekonferansen før tirsdagens ligacupkamp mot Manchester City.

Les hva mer Solskjær sa om Jesse Lingard og om hvordan han ønsker at spillerne skal fremstå på sosiale medier her.

Powered by Labrador CMS