olejes

Solskjær bekrefter: – Jesse starter onsdag

Publisert Sist oppdatert

67 minutter fordelt på fire innhopp.

Det er Jesse Lingards United-sesong til nå.

På de 67 minuttene har han så scoret to mål. Først mot Newcastle. Så det avgjørende mot West Ham søndag.

Onsdag spiller United imidlertid nok en kamp mot West Ham, denne gangen på hjemmebane i ligacupen og der skal Lingard starte.

Det bekreftet Solskjær etter søndagens 2-1-seier.

– Jesse ønsket å bli i United for å kjempe for plassen sin. Han ville være en del av et United-lag han føler er på vei steder, og han bidrar ordentlig her. Han spiller selvsagt onsdag, da jeg kommer til å gjøre noen endringer.

– Vi må nå være gode til å rullere. Jeg er veldig fornøyd med stallen min, men nå er det viktig å finne riktig kamper å hvile spillerne i. Det er lang og hard sesong, fortsatte nordmannen.

11 endringer på laget?

Så er West Ham et godt lag, en vanskelig motstander, men det er interessant å ta en liten titt på det United-laget Solskjær muligens sender utpå onsdag.

Kanskje, kanskje blir det et helt nytt lag – 11 endringer – onsdag.

Kanskje blir det også to debutanter.

Det virker i alle fall sannsynlig at enten Tom Heaton debuterer for United eller at Dean Henderson, etter et par U23-kamper, overtar igjen mellom stengene. Så kan De Gea heller suge på West Ham-karamellen i noen dager til.

brunode

Det vil ikke overraske stort om Diogo Dalot tar plass på en av backene.

Victor Lindelöf var ikke med i troppen borte mot West Ham, men med mindre ryggen hans har låst seg helt etter bortekampen i Sveits så kan han fort bli midtstopper sammen med Eric Bailly, som satt på benken søndag.

Kanskje er Phil Jones også tilbake på benken onsdag.

Det vil derimot overraske stort om Donny van de Beek ikke starter, og Nemanja Matic fikk jo kun noen minutter som innhopper søndag. Blir det da den sentrale midtbanen?

Lengst framme forventer nok også Juan Mata (høyre kant), Jadon Sancho (venstre kant) og Anthony Martial (spiss?) å få spilletid, og Jesse Lingard starter altså garantert.

Hvis Alex Telles i tillegg er klar etter sin skade (er tilbake på treningsfeltet) så kan det faktisk bli 11 endringer på laget – og fortsatt et sterkt lag på papiret fra Uniteds side. Hvis Telles ikke er klar så kan det kanskje være duket for en debut for unggutten Alvaro Fernandez, som jo fikk prøve seg i en treningskamp nylig.

I tillegg skal altså Edinson Cavani returnere til treningsfeltet mandag, slik at han også kan være et alternativ.

Mulig United-lag mot West Ham i ligacupen: Heaton/Henderson – Dalot, Bailly, Lindelöf, Telles/Fernandez – Van de Beek, Matic – Mata, Lingard, Sancho – Martial

Powered by Labrador CMS