DEFOE
DEFOE

– Ville heller tatt Defoe

Er dette ukas mest absurde sitat?

Publisert Sist oppdatert

De siste ukene har Manchester vært hyppig nevnt som Alvaro Moratas neste destinasjon. Real Madrid-spissen har vært nødt til å se Karim Benzema foran seg i rekka på Santiago Bernabéu, og er derfor på jakt etter nye utfordringer.

José Mourinho var mannen som fikk Morata opp og frem i den spanske hovedstaden, og mye tyder på at de to blir gjenforent i løpet av sommeren.

Derimot er det ikke alle som tror Morata er riktig mann. En av disse er den tidligere Liverpool- og Villa-spilleren Dean Saunders. Han mener United heller burde hentet en 34-år gammel veteran.

– Jeg hadde heller tatt Defoe. Han er 34, scoret 15 mål forrige sesong og har flere gode år foran seg. Instinktet han har for å være først på ballen inne i boksen er rett og slett briljant, sier Saunders til talkSPORT, og tilføyer:

– Hver eneste gang man kjøper en spiss fra utlandet, gambler man. Det hadde ikke vært noe gambling med Defoe. Han er favorittspilleren min. Jeg elsker å se han spille, liker hvordan hjernen hans fungerer og hvordan han avslutter. Han drikker ikke, er frisk som en fisk og kan score på alle slags sjanser. 

PS: Hvis United mot alle solemerker hadde hatt en interesse av å signere Defoe, er de litt for sent ute. Den tidligere Sunderland-spilleren signerte nylig en kontrakt med Bournemouth.

LES OGSÅ: Her er alle sommerovergangene

Powered by Labrador CMS