jenteturto

Vil du reise til Old Trafford med andre jenter? Da bør du lese her!

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben har nå cirka 45 000 medlemmer, og sender hver sesong over 10 000 av dere til Manchester og kamp på Old Trafford.

Kommende sesong ønsker vi også å arrangere noen tematurer, deriblant en egen tur for dere som er jenter.

Jenter også som reiseledere

Her vil Supporterklubbens styrerepresentanter og ivrige Red Army Oslo-medlemmer Madelene Stolpe og Trine Gravli være reiseledere, og de gleder seg stort til å ta med United-jenter på tur.

Selve United-kampen er selvsagt helt sentral, men en slik tur vil selvsagt også inneholde mye annet.

– Er du som oss; ihuga Manchester United-supporter, glad i publiv og fotballdiskusjoner, men også shopping, drinker og god mat? Da har vi en gyllen mulighet til deg, frister Madelene og Trine.

MADELENE STOLPE: Er med i Supporterklubbens styre og også ivrig i Red Army Oslo.
MADELENE STOLPE: Er med i Supporterklubbens styre og også ivrig i Red Army Oslo.

Madelene har vært United-supporter hele livet og hadde sin første tur til Old Trafford i 1997. Siden har hun vært tilbake over 100 ganger, og prøver å være på minst én kamp i måneden.

– Gjennom engasjementet for United har jeg fått masse minner, opplevelser og venner, og man kan trygt si at livet gjennomsyres av Manchester United, forteller hun.

Nøyaktig dato kommer 16. juni

– Jenteturen blir på våren 2023, og vi vil da tilby et skreddersydd opplegg i Manchester tilpasset fotballjenter på tur, forteller Madelene.

Terminlisten kommer som kjent 16. juni. Samme dag vil Supporterklubben da velge en kamp hvor jenteturen blir tema.

– I tillegg til kamp på Old Trafford, vil denne helgen by på felles shoppingtur og middag med tilhørende cocktails på en av våre favorittrestauranter.

– Vi vil også ta frem finstasen og ta dere med på en erkebritisk opplevelse.

– Vi vil også gjennom hele helgen gi dere gode tips på steder å besøke, butikker, restauranter og barer som kan være av interesse.

– Informasjon om dette vil komme så fort terminlisten kommer og vi kan være mer konkrete i planleggingen. forteller Madelene.

284363119_3192681887654345_1107577621869262751_n
REISELEDERE: – Vi gleder oss til å ta med jenter på tur til Manchester, sier Madelene Stolpe og Trine Gravli, reiseledere på jenteturen våren 2023:

Begrenset antall plasser

Supporterklubben har 500 billetter til hver hjemmekamp på Old Trafford.

På tematurer vil vi ha begrenset med antall plasser da de ulike aktivitetene man skal være med på gjerne krever det, samt at det legges opp til at det skal være enkelt å knytte nære relasjoner.

– Max antall deltakere er 30 personer, så her gjelder det å være rask. I tillegg vil det være 18-års aldersgrense på jenteturen. Vi gleder oss til å reise sammen med dere, forteller Trine.

Hun har holdt med United siden tenårene, og vært aktiv i Red Army Oslo siden hun flyttet til hovedstaden for en del år siden. Nå har hun hatt over 20 kamper på Old Trafford, og reiser flere ganger i sesongen.

– Manchester United har gitt meg fantastiske opplevelser, nye og nære venner og gode minner. Jeg føler meg heldig som får ta del i dette utrolige fellsskapet, forteller hun.

Kampen som velges ut vil være merket med Jentetur i bestillingsskjemaet i løpet av 16. juni, og der vil det også opplyses om videre forløp.

Noen av aktivitetene vil naturlig nok koste noe ekstra, og dette vil da kommuniseres direkte til dere som deltar via Min Manchester-tur  etter gjennomført bestilling.

LES OGSÅ: Sjekk Madelenes Manchester-tips her

MER OM TURER OG BILLETTER:

Powered by Labrador CMS