– Jeg vet ikke hva jeg skal si…

Men United og verdens største klubber skal nå ha kontaktet Griezmanns representanter.

Publisert Sist oppdatert

Like etter klokka 20.00 smalt det bittelitt torsdag kveld.

Den franske journalisten Mohamed Bouhafsi skrev da at Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Manchester City og Chelsea har tatt kontakt med Antonie Griezmanns representanter for å få til en overgang for franskmannen som i januar ble kåret til verdens tredje beste spiller.

Bouhafsi er journalisten som for et par år siden var blant de første som kom med nyheten om Anthony Martials overgang til United.

100 millioner Euro

Griezmanns situasjon er kjent nok.

Den nåværende kontakten med Atletico varer til sommeren 2021 og har en utkjøpsklausul på 100 millioner euro, eller cirka 85 millioner pund, avhengig av pundkursen dagen du sjekker.

Uansett om Atletico, under Diego Simeones ledelse, har utviklet seg til å bli en av verdens beste klubber, er de fortsatt ikke i klasse med de største storhetene.

Det håper nå blant annet United å vinne frem på.

United kan lokke med masse penger og muligheten til å være med på oppturen klubben forventer å få. Så er spørsmålet om United kan lokke med Champions League-spill, noe som i øyeblikket fortsatt er usikkert. Enten må United inn i topp-4 i Premier League eller så må Europa League vinnes.

Det er kanskje ikke en ulempe at Paul Pogba og Griezmann skal komme godt overens, men det er jo franske spillere i flere av de andre interesserte klubbene også. Presset fra egen familie kan også bli sterkt, all den tid Griezmanns egen bror, Theo Griezmann, er United-fan.

HET: Griezmann, her i Frankrikes drakt.

– Slitsomt…

Griezmann selv vet ikke lenger hva han skal svare, når han får konkrete spørsmål om fremtiden.

Torsdag kveld sa han følgende, ifølge AS.

– Det er alltid det samme spørsmålet, og jeg vet ikke hva jeg skal svare. Jeg merker at jeg ender opp med å repetere meg selv, men jeg kan i alle fall se for meg at jeg er her (i Atletico) videre. Jeg føler jeg har sagt det i lang tid nå. Spørsmålet (om hvor fremtiden hans ligger) er slitsomt.

Samtidig kan han vanskelig si annet så lenge han har kontrakt med Atletico. Spørsmålet er mer hva han gjør hvis United eller en av de andre klubbene innfrir utkjøpsklausulen.

United har i alle fall råd til å betale 100 millioner euro og en enorm lønn, og det er jo kjent at Ed Woodward er svært opptatt av å få best mulig spillere til United, både for å blidgjøre fans og sponsorer. Griezmann er, akkurat nå, den beste spilleren i verden som trolig kan være tilgjengelig, all den tid Lionel Messi og Cristiano Ronaldo ser ut til å være fornøyde med sine tilværelser i Barcelona og Real Madrid.

Powered by Labrador CMS