– Det har vært tøft

Det har vært en ekstra tøff sesong for Javier Hernandez, men meksikaneren ser fremover.

Publisert Sist oppdatert

Det har vært en skuffende sesong for alle som har Manchester United tett ved sitt hjerte, og kanskje ekstra hardt for Javier Hernandez som ikke føler han har fått vist det han kan.

Meksikaneren tar utfordringen

– Denne sesongen fikk jeg ikke bidratt så mye fordi jeg fikk ikke spilt så mye, så det har vært tøft å se dem tape.

HERNAJDEZ: Fikkikke mye tillit hos David Moyes.
HERNAJDEZ: Fikk ikke mye tillit hos David Moyes.

– Alle spillerne i verden ønsker å spille så mye som mulig, det er opplagt. Vi vil spille, men vi forstår at det bare er plass til elleve i startoppstillingen og syv på benken, og det er bare ett lag, sa 25-åringen til Mediotempo, ifølge Sky Sports.

– Det er en del av gamet. Du trenger selvtillit og muligheter for alt her i livet. Dersom mulighetene ikke oppstår, blir det tøft. Men jeg vil aldri unngå en utfordring.

Ser fremover

Det er ingen tvil om at det som har blitt levert fra de rødkledde fra Manchester har vært langt under forventningene, men snikscoreren som tok engelsk fotball med storm høsten 2010 legger det hele bak seg og ser fremover med en fremtid i klubben i hans hjerte.

– Det har vært en tøff sesong for oss, vi fikk ikke resultatene vi forventet, men vi må glemme det og se fremover. Neste sesong blir viktig for oss.

– Denne klubben er spesiell for meg, for det var den som åpnet dørene for meg for å spille i Europa, i verdens største klubb.

– Jeg scoret ni mål på tolv kamper fra start, men bortsett fra det spilte jeg ikke like mye som tidligere sesonger. Jeg føler meg veldig bra. Jeg føler jeg har vokst som spiller, jeg har virkelig innrettet meg til denne ligaen og det er det mest positive med denne sesongen for min del.

Powered by Labrador CMS