Vil vinne the Treble

Javier Hernandez drømmer om å kopiere 99-triumfene.

Publisert Sist oppdatert

24-åringen scoret 13 seriemål på 15 kamper fra start og 27 totalt i sin første United-sesong.

Så gikk det litt tråere i fjor. Allround-spillet var ikke så skarpt, og det hele endte med 10 mål på 18 kamper fra start og 28 totalt.

Nå vil han forbedre fjorårs-sesongen. Både for seg selv og laget.

Og etter et fjorår med bortimot ingen ferie, har Hernandez endelig fått litt fri i sommer – selv om det betydde at han gikk glipp av Mexicos OL-gull.

– Ja, ferie er viktig og jeg var i hjembyen min, Guadalajara.

– Jeg tror alle var skuffet i fjor fordi rivalene våre vant trofeer. Derfor handler det nå om å nå potensialet vårt som lag slik at vi kan vinne alle turneringer vi deltar i, sier han i nyeste utgave av Inside United som er gjengitt på manutd.com.

– Fjoråret var egentlig merkelig. Vi vant Community Shield, men så ingenting. Men jeg tror det kan hjelpe oss. Vi har et lag fullt av erfarne spillere og unge spillere, og vi vil kjempe for å unngå en reprise av fjoråret.

– Hvordan vurderer du andresesongen din?

– Det var veldig annerledes siden jeg slet sånn med skader, mens jeg var skadefri den første sesongen. I fjor så kom jeg tilbake fra en skade, bare for å bli skadet på nytt to uker etter. Men jeg synes ikke det var et dårlig år for meg personlig. Det var et dårlig år for troppen – siden vi ikke vant noe.

– Det ble 12 mål totalt…

– Ja, men jeg ville gladelig byttet dem mot tittelen….

– Drømmen min handler imidlertid ikke om mål. Drømmen min er å vinne the Treble. Jeg ønsker i alle fall én gang å vinne både serien og Champions League. Vi var så nært i mitt første år her. Jeg ønsker også å vinne ligacupen og FA-cupen, men the Treble er det som er vanskeligst å vinne i fotballverdenen. Så det er drømmen – å vinne alle de trofeene i en sesong.

Les også: Hele intervjuet med Hernandez på manutd.com.

Powered by Labrador CMS