– Godt samarbeid

Ferguson skryter av Chivas’ profesjonalitet og diskresjon i forbindelse med Hernandez-overgangen.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson gir Hernandez’ tidligere klubb honnør for at de klarte å holde forhandlingene hemmelig. Det kom som en stor overraskelse da Manchester United signerte «Chicharito» i våres.

– Nyheter om denne klubben pleier alltid å lekke ut, men Chivas fortjener skryt for at de holdt tett. De viste profesjonalitet, og vi har fått et veldig godt forhold til klubben, sa Fergie på dagens pressekonferanse i Houston.

Javier Hernandez sluttet i dag seg til United-troppen i Texas. Som Ferguson tidligere har uttalt, er det 22-åringens fysiske form som avgjør om han spiller mot MLS All-Stars eller ikke.

– Vi må først få kartlagt hvordan han ligger an. Men vi ønsker å bruke ham siden det er en stor mexikansk befolkning her.

Det er uansett helt sikkert at Hernandez skal spille hele kampen i Guadalajara. Første omgang vil han representere Manchester United, mens han etter hvilen skal bære Chivas-trøyen for siste gang.

Sir Alex, som var i strålende humør på pressekonferansen, spøkte da han fikk spørsmål om hva han gjør hvis spissen scorer i andre omgang.

– Da gir vi ham bot og sender ham tilbake til Chivas!

Powered by Labrador CMS