US er på vei!

Dere koste dere nok med seieren mot City. Nå kan dere glede dere over at en fersk utgave av United-Supporteren straks er i postkassa.

Publisert Sist oppdatert

Årets første utgave av United-Supporteren er på vei til alle dere medlemmer rundt om i skandinavia. Etter seriegull og Champions League-finale i mai, er fokuset nå på det som offisielt starter med første seriekamp, borte mot West Bromwich Albion søndag ettermiddag.

Hvordan går det? Hva er det egentlig vi har kjøpt? Og et eksklusivt intervju med kaptein Nemanja Vidic er bare noen av punktene i bladet.

Sesongstart betyr også at dere i år – som før – får en sesongkalender som passer fint på de fleste kjøkken eller på soverommet.

Her er en liten oversikt over noe av det dere kan lese om:

  • Et eksklusivt intervju med kapteinen selv, NEMANJA VIDIC. Var han virkelig på vei bort i fjor? Hvordan opplevde han sesongen i fjor og hva tenker han om den neste?
  • DAVID DE GEA, PHIL JONES og ASHLEY YOUNG er nye United-spillere i år. Vi har snakket med Petter Veland, spansk fotballekspert i Canal + om De Gea, Morten Gamst Pedersen om Jones og én engelsk journalist som kjente Young bedre enn mange allerede i Watford. Og hva tenker Villa-fansen om å miste stjernen sin?

  • HVEM VINNER? Vi har snakket med de største konkurrentene våre og flere andre eksperter.
  • Og selv om United i år har brukt litt penger – har GLAZER-FAMILIEN virkelig gitt oss de pengene til kjøp som de lovet da de overtok?
  • Få er hetere enn JAVIER CHICHARITO HERNANDEZ om dagen. Vi tok pulsen på hysteriet – og fikk også en liten prat med den lille erten.
  • Community Shield-seieren mot City ble et ypperlig bevis på at Uniteds nye spillere er klare til å gjøre jobben, men vi har sett på nøyaktig hva som har skjedd med troppen etter at WES BROWN, JOHN O´SHEA, PAUL SCHOLES, GARY NEVILLE og EDWIN VAN DER SAR forsvant.
  • Verdens raskeste mann, USAIN BOLT, er United-fan. Nå kan du lese hvordan vi gikk frem for å kuppe pressekonferansen han hadde før Bislett Games.
  • Uten historien vår ville vi ikke vært verdens største klubb. Derfor har vi snakket med PADDY CRERAND, en av de som vant serievinnercupen i 1968. Hans vei til toppen var ikke akkurat let. Vi har også tatt et tilbakeblikk til TØNSBERG og EIK. Nå er det nemlig 30 år siden United besøkte Tønsberg Gressbane.
  • ANDY MITTEN, LEE MARTIN og NOBBY STILES kommer som vanlig med innsiktsfulle betraktninger rundt situasjonen i klubben i sine spalter.
  • Og selv om de ikke vinner like mye som de virkelige gutta, så har vi også i år fulgt Uniteds innsats i SUPPORTERCUPEN.

SESONGKALENDER:

Den må i alle fall opp på gutte- eller jenterommet, sesongkalenderen. Aller helst på kjøkkenet. Rett og slett slik at du og de andre i familien har full oversikt over kamper, bursdager og de mest spesielle dagene i Uniteds historie. Med sesongkalenderen kan du blant annet denne uka få med deg at Roy Keane fyller 40 år onsdag, at det torsdag er nøyaktig 14 år siden Henning Berg skrev under og at Tom Cleverley fyller 22 år fredag.

Selv har jeg notert meg at Alex Ferguson ble til Sir Alex Ferguson på min 26-årsdag i 1999.

ENNÅ IKKE MEDLEM AV SUPPORTERKLUBBEN?

Vel, da nytter det heller ikke å snu opp ned på postkassa i fortvilet søken etter United-Supporteren . Forferdelig? Selvfølgelig, men slapp av, vi har løsningen som kan lede deg ut av uføret. Den er så enkel at du bare trenger å følge oppskriften i neste avsnitt. Gjør du det, trenger du aldri mer å bekymre deg for å måtte spasere hvile- og US-løs rundt i en meningsløs tilværelse:

Det eneste du faktisk trenger å gjøre for å sikre deg minimum 9 utgaver av United-Supporteren direktesendt hjem til din egen private postkasse/postboks, er å trykke HER for innmelding i MUSCSB.

For kun NOK 250 i Norge, NOK 350 i Sverige/Danmark, NOK 400 på Færøyene og Europa for øvrig, vil du da bli medlem av Manchester Uniteds offisielle skandinaviske supporterklubb for hele neste sesong, 2011/12!

I tillegg til de ovennevnte bladutgivelsene kan vi også lokke med følgende attraktive medlemsbonuser:

  • Gratis Manchester United-suvenir
  • Tilbud fra Nordens største utvalg av United-suvenirer – til de beste prisene!
  • Ukentlig nyhetsbrev (krever påmelding)
  • Mulighet til å delta på Supporterklubbens turer til Manchester
  • Mulighet til å søke om billetter til Uniteds kamper
  • Eksklusivt medlemskort
Powered by Labrador CMS