Slik spilte de utlånte

DE UTLÅNTE: Tom Cleverley trakk det lengste strået i tirsdagens United-duell.

Publisert Sist oppdatert

PS1: Nick Powell var ikke i Leicesters tropp som tapte for Liverpool tirsdag kveld.
Ps2: Onsdag klokken 13 møter Vanja Milinkovic-Savic og hans FK Vojvodina tabellnaboen Čukarički i cupen.

Tirsdag

Burnley (Michael Keane) 1–1 Newcastle United

Manchester Uniteds unge midtstopper ser omsider ut til å ha spilt seg til fast plass på nyopprykkede Burnley fra Turf Moor, og spilte også hele kampen mot Newcastle tirsdag kveld.

Med bare to seirer på 14 kamper sliter Burnley for øyeblikket i bunnstriden av Englands øverste divisjon, og det ble bare ett poeng for «The Clarets» da Alan Pardew og Newastle kom på besøk tirsdag ettermiddag.

Hjemmelagets George Boyd sendte Burnley i føringen etter 34 minutter spilt, men en Papiss Demba Cissé-scoring like etter hvilen sørget for at det endte uavgjort på Turf Moor.

Med det ligger Burnley bare ett poeng over Hull City som for øyeblikket ruger på den siste nedrykksplassen.

Michael Keane.
Michael Keane.

Real Madrid (Javier Hernández) 5–0 UE Cornellà

«Los Blancos» fikk en enkel oppgave i returoppgjøret mot Cornellà som de slo 4-1 på bortebane i den første av to 16-delsfinaler i cupen for en drøy måned siden. Uniteds lille ert spilte hele kampen for hvittrøyene, og det ble både assist og «nesten» scoring for mexicaneren.

Det skulle for øvrig bare mangle at de regjerende europamesterne høvlet over det nyopprykkede Segunda Division B-laget fra katalania.

26-åringen ble spilt igjennom inne i Cornellàs 16-meter og chippet ballen i mål – via tverrliggeren og ned i bortelagets Borja Lopéz’ fot. Noen nettsteder melder mål, andre nettsteder melder selvmål. I tillegg serverte han en strålende målgivende pasning på 3-0-målet til Jesé Rodriguez.

Real Madrid topper for øyeblikket La Liga, og tok seg enkelt videre til åttedelsfinalen i cupen.

Javier Hernández.
Javier Hernández.

Barnsley 1–1 Doncaster Rovers (Sam Johnstone)

Sam Johnstone tilbragte et halvår på lån i Doncaster da laget spilte i Championship i fjor, og var én av lagets beste spiller siste halvdel av sesongen – men det endte dessverre med nedrykk til League One til tross for en solid sisteskanse i Johnstone.

Nå er han imidlertid tilbake etter en sommer i Manchester – men de har heller ikke fått en enkel start på tilværelsen i Englands tredje øverste nivå. Etter 18 kamper spilt ligger «The Rovers» på 16. plass på tabellen.

Ett poeng ble det imidlertid da de gjestet Barnsley tirsdag kveld, takket være en Theo Robinson-utligning i andreomgang.

Sam Johnstone.
Sam Johnstone.

Crystal Palace (W. Zaha) 0–1 Aston Villa (T. Cleverley)

Det var, som i helgen, klart for en ny United-duell for Tom Cleverley, som lørdag møtte Michael Keanes Burnley.

Paul Lamberts menn slo Wilfried Zaha & co. 1-0 i sør-London tirsdag kveld.

Zaha spilte hele kampen for Palace, mens Cleverley ble byttet ut like før full tid.

Villa tok en sterk borteseier over laget som lå like over dem på tabellen med en bedre målforskjell, mye takket være en vakker scoring av belgiske Christian Benteke etter en drøy halvtime spilt.

Wilfried Zaha.
Wilfried Zaha.

Onsdag

13.00: Čukarički – FK Vojvodina (Vanja Milinkovic-Savic)

Powered by Labrador CMS