– Visste at det kom til å bli Van Gaal

Shinji Kagawa røper at spillerne har visst at det ble Van Gaal en stund. Nå ser han fram til fotball-VM!

Publisert Sist oppdatert

Japaneren har hatt en tøff sesong under David Moyes med lite spilletid og ingen kontinuitet. Etter at Moyes ble sparket gikk ryktene tidlig om Van Gaal, men bekreftelsen kom ikke før sent i mai.

– Vi har visst en stund at det kom til å bli ham, røper Kagawa.

Så det gjenstår det å se hva slags rolle japaneren får under Van Gaal. Blir det mer eksperimentering på kanten, eller vil han få spille i sin favorittposisjon bak spissen? Som en advarsel nevner vi at Van Gaal plasserte Rivaldo, som på den tiden var kåret til verdens beste spiller, på vingen uten problemer…

I disse dager er imidlertid 25-åringen travelt opptatt med forberedelsene til VM hvor Japan er i gruppe C med Elfenbenkysten, Hellas og Colombia.

Shinji Kagawa.
Shinji Kagawa.

– Jeg tror alle vet at jeg ønsker å gjøre det bra i VM, og det er jeg sikker på at alle andre vil også. Men jeg vil ikke at prioriteringene mine skal mistforstås her. Det viktigste er at Japan vinner VM, sier Kagawa som sier han ikke tenker på at han er nødt til å overbevise den nye United-manageren i sommer.

– Jeg bruker ikke VM som et utstillingsvindu for Van Gaal.

– Vi var de første som kom til VM så jeg vil håndtere alt det der senere, men jeg ønsker å fortsette å gjøre det jeg gjorde i Manchester United.

– Jeg passet på at jeg la inn trening etter kamper jeg ikke spilte i. Jeg vet hvordan jeg skal komme meg i form. Jeg klarte å holde meg motivert til tross for året jeg hadde fordi jeg så frem til VM.

Powered by Labrador CMS